Waarom Thales & Comenius? | Thales & Comenius

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
  • Thales & Comenius heten u welkom
    EQ Driven blended & embedded learning

Waarom Thales & Comenius?


We geven u een aantal redenen om T&C te contacteren en te ontdekken wat onze klanten al weten: opleiding kan écht anders én effectiever!

Met T&C verander je niet alleen de manier waarop opleidingen en trainingen gecreëerd worden. De uitvoering, de leer- en ontwikkeltrajecten zélf brengen duidelijk zichtbare verandering teweeg!


Waarover praten we? Wat beschouwen we?  

Is er u al verteld dat inhoud wel belangrijk doch niet leidend is in opleidingstrajecten voor o.a. zogenaamde 'soft skills'?

Of dat het proces zelf vaak inhoud genereert? En je daar om goede redenen best rekening mee houdt en ruimte voor reserveert?

Werd u al gevraagd naar de aanwezige barrières opdat de ‘verandering’ daadwerkelijk kan plaats vinden?

Werd u al uitgelegd waarom leren en gedrags- en attitudeverandering ruimte en tijd nodig heeft opdat transfer naar de werkcontext zou gebeuren?

Dat leerstijlen vaak gebaseerd zijn op gebakken lucht?
 

Trainer? Coach? Facilitator? Architect?
 

Of heb je iemand nodig die eerst en vooral weet waarover het gaat als het woord 'Leren' valt? En dàn pas L&D rollen invult of helpt invullen?

Geen enkele tool is heilig. Geen werkvorm is zaligmakend. Blended learning is een roadmap en toolkit om leren performanter te maken. Elke keer opnieuw kijken wij welke mix en keuzes kunnen bijdragen aan het leerproces.
 

Embedded learning toont de weg. Hoe garanderen we leertransfer onder de vorm van meetbaar resultaat op de werkvloer? Hoe faciliteren en ondersteunen we via deugdelijke didactische principes het leerproces: geleidelijkheid, herhaling, aanschouwelijkheid, belangstelling, activiteit, differentiatie, integratie, …?
 

EQ Driven L&D. Zijn we blind voor de obstakels die de lerende op zijn of haar weg tegenkomt? Welke emoties brengt dit teweeg en hoe organiseren en voorzien we hulp? Zijn we doof voor zorgen die bij het leren opduiken? Geven we voldoende kansen opdat successen en resultaten individueel of in groep ‘gevierd’ kunnen worden? Is de aangeboden inhoud enkel rationeel of ook emotioneel aanstekelijk?

Heeft men u al eens bevraagd en toegelicht wat het betekent:
 

“Emotions drive People and People drive Performance”?


Een degelijke partner in L&D is eigenlijk een witte raaf.

Heeft uw L&D partner jarenlange ervaring in diverse werkomgevingen? In management? In didactiek? In emotionele intelligentie? In cognitieve wetenschap?


Een vrijblijvende babbel met Thales en Comenius boek je hier in een handomdraai.
Overbodig te zeggen dat het altijd vrijblijvend is!?
Bij deze. Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde Let's meet & connect!

LEERQUOTES


Wens je af en toe quotes en interessante links te ontvangen over EQ-drivers, blended en embedded leren, free tools en interessante algemene weetjes over L&D?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze leerquotes. Kort, krachtig en die komen alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen didactisch en neurowetenschappelijk leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Want kennis is één zaak, deze durven gebruiken en daadwerkelijk omzetten in vaardigheden een heel andere. We focussen op vaardigheden, attitude en gedrag, gedreven en bekrachtigd door emotionele intelligentie!

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.