Virtual Board Games | Thales & Comenius

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
  • Thales & Comenius heten u welkom
    EQ Driven blended & embedded learning

Serious boardgame? Virtueel!


 

Vervang het bord door een virtueel exemplaar...

Als je de pagina van onze serious board games hebt bekeken en je wil het virtueel maken...dan behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden.

De deelnemers kruipen in een avatar. De teerlingen vliegen omhoog op het scherm. Het scorebord kent zijn verloop in de cloud. De facilitator is virtueel aanwezig in uw vetrouwde omgeving, bijvoorbeeld Teams, Zoom, Whereby, ...

 

En combineer met de Serious Gaming en L&D expertise van T&C

Natuurlijk liggen de game mechanics en dynamics nu vast. Echter de inhoud is helemaal variabel van jullie!

T&C helpt snel een inhoudelijk serious virtual board game maken met de juiste leerinhouden, uitdagingen, kennis-en denkvragen en zelfs opdrachten bij het oefenen van vaardigheden.

We helpen ook bij het opzetten van de juiste facilitatie en de inbedding in een leertraject met het oog op ROI. Een serious game is immers geen doel op zich.

The proof of the pudding is in the eating..


De tool GameboardMaker is een ontwikkeling van Winston Wolfe / Dutch & Dillon. Net zoals wij fan zijn van hun mobile learning Apps, zijn we het ook wat betreft deze cloud gebaseerde learning games. 

T&C stelt haar ervaring ter beschikking om ook dit aanbod te integreren in een L&D traject dat rendeert. In microleanring architectuur of in een breder L&D perspectief, steeds embedded om ROI te garanderen.

Een voorsmaakje?

Hieronder kan je naar een demoversie. Het enige wat je nog te doen staat, is een democode aanvragen via: "Let's talk or Chat about...". 

 

Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde Let's meet & connect!

LEERQUOTES


Wens je af en toe quotes en interessante links te ontvangen over EQ-drivers, blended en embedded leren, free tools en interessante algemene weetjes over L&D?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze leerquotes. Kort, krachtig en die komen alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen didactisch en neurowetenschappelijk leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Want kennis is één zaak, deze durven gebruiken en daadwerkelijk omzetten in vaardigheden een heel andere. We focussen op vaardigheden, attitude en gedrag, gedreven en bekrachtigd door emotionele intelligentie!

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.