Memberships! | Thales & Comenius

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
 • Thales & Comenius heten u welkom
  EQ Driven blended & embedded learning

neuTrain

neuTrain is een non-profit website die Learning, Training & Development (LTD) professionals helpt kwaliteitsvolle aanbieders en trainers te bereiken dankzij hun opleidingsmateriaal!
 
In een wereld waar informatie overvloedig aanwezig is, vaak gratis, vind je op neuTrain specialisten die sterk geloven in het feit dat de waarde van een trainer meer ligt in zijn of haar skills, dan in het materiaal dat zij gebruiken.
 
Dankzij het feit dat we beschikbaar materiaal delen op neuTrain kunnen anderen ervan profiteren door tijd en geld te besparen! Tegelijkertijd krijgen we er toch wat voor terug: aandacht voor onze merken en activiteiten van een doelpubliek dat automatisch geïnteresseerd is in leren, training en ontwikkeling.
 
neuTrain wordt niet commercieel uitgebaat: er zijn geen advertenties op de site, er wordt niet gevraagd een login te maken om inhoud te kunnen bekijken. Evenmin worden er lijsten gemaakt voor marketing bedrijven, laat staan voor junk e-mail!
 
De enige doelstelling van neuTrain is mensen voorzien van gratis toegang tot inhoudelijk trainingsmateriaal. Een service die ze nergens anders op het web vinden! neuTrain neemt een kleine commissie op de vergoeding die eventueel gevraagd wordt wanneer de organisatie en/of trainer inhoud te koop aanbiedt. Echter, neuTrain doet dit enkel om de eigen kosten te dekken. Eens zover worden alle andere mogelijke opbrengsten bewust geschonken aan een goed doel.
 
T&C is de eerste opleidingsorganisatie in de Benelux die participeert in neuTrain.net!

             

ATD

De Association for Talent Development (ATD) is een professionele organisatie waarvan lidmaatschap vereist is. Zij ondersteunt over de hele wereld elkeen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van medewerkers in organsiaties en bedrijven.  

De organisatie was vroeger bekend als de 'American Society for Training & Development' (ASTD).

De ATD ondersteunt 'Talent Development' dankzij:

 • onderzoekswerk en - rapporten
 • (e-) boeken en publicaties 
 • webcasts
 • events
 • educatieve programma's 

T&C volgt ook:
 • de 'Communities of Practice'
 • het TD Magazine

Elk jaar gaat ook de internationale conferentie door in de USA. We nemen geregeld deel om er kennis te maken met interessante sprekers, aanbieders van leermiddelen en -tools, programma's, ... om onze opleidingen en trainingen steeds 'state-of-the-art' te houden. 

Af en toe halen we onze mosterd ook uit werk in de ATD Store:
 • bestsellers in diverse domeinen (training, coaching, mentoring,...)
 • training basics
 • instructional designs

T&C is "Professional Plus Member' van de ATD en dat helpt onze klanten actualiteit, professionaliteit en kwaliteit te garanderen. 

                 

 

Stimulearning

Stimulearning is een Community ontstaan op vraag van L&D-professionals in organisaties en bedrijven. Het oorspronkelijk plan was een forum te creëren om eigen leerprogramma's met elkaar te delen. De organisatie telt ondertussen meer dan 350 leden.


Sinds de oprichting eind 2010 werd resoluut de kaart getrokken van medewerkers, actief  in vorming, training, opleiding, talent- en competentiemanagement. Leveranciers, i.c. opleiders en opleidingsinstituten zijn ook toegelaten maar dan in beperkte mate. Gelukkig is T&C wel lid van het lerend netwerk

Stimulearning wil tevens het strategisch belang van L&D voor de maatschappij in de kijker zetten door best practices en beleidsvisies met betrekking tot talentontwikkeling, inzetbaarheid, en professionele ontwikkeling te delen.

Diverse initiatieven vinden we er terug:

 • L&D Talks
 • L&D Awards
 • Op de Praatstoel
 • Kennispool
 • Onderzoek Tendensen in Leren & Ontwikkeling in Organisaties
 • Rondetafelgesprekken
 • Diverse events met vaak internationale en erkende sprekers.


T&C is sinds 2015 lid van Stimulearning. In het magazine "Leren & Ontwikkelen" van Bedrijfsopleidingen.be, de vlag waaronder dit netwerk zich situeert, vindt u ons ook terug. 

Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde Let's meet & connect!

LEERQUOTES


Wens je af en toe quotes en interessante links te ontvangen over EQ-drivers, blended en embedded leren, free tools en interessante algemene weetjes over L&D?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze leerquotes. Kort, krachtig en die komen alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen didactisch en neurowetenschappelijk leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Want kennis is één zaak, deze durven gebruiken en daadwerkelijk omzetten in vaardigheden een heel andere. We focussen op vaardigheden, attitude en gedrag, gedreven en bekrachtigd door emotionele intelligentie!

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.