Mobile Mini B❒X Journey | Thales & Comenius

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
 • Thales & Comenius heten u welkom
  EQ Driven blended & embedded learning

Mini Mobile B❒X Journey

Uw eerste verrassende kennismaking met de B❒X?


Wat?

We begrijpen dat u zich afvraagt: "Wat is dat nu weer?" Daarom hebben we een mobiele applicatie gecreëerd die u toelaat met weinig moeite een eerste beleving te ervaren wat de B❒X voor u kan betekenen. Alles is minimaal gehouden: de vorm, de tijd, de aanpak. Echter... we zullen u verrassen met een maximale output: uw eerste ervaring met de B❒X zal u nog lang bijblijven, meer zelfs, het kan in de (nabije) toekomst uw leven veranderen. 


Hoe?

Aan de hand van een mobiele App maak je kennis met de 'onzichtbare' B❒X op je hoofd. Een 14-daags pad helpt je inzicht te verwerven in de B❒X aanpak en na 2 weken heb je een eerste concreet persoonlijk plan op basis van de 'Thinking out of the B❒X' approach die we bij T&C als methode faciliteren. Je hebt niet veel nodig: een A4-tje, een pen en de mobiele App. There you go! Elke dag 5 minuten van je tijd is meer dan voldoende.


Waarom?

Uw voordelen zijn aanzienlijk: velen leggen de woorden "Thinking out of the B❒X' in de mond. Weinigen weten waarvoor die Box staat, wat erin zit en hoe je je er bijgevolg 'uit' zou kunnen denken. Na deze ervaring behoor jij tot de groep die hierover wel iets meer inhoudelijk te vertellen heeft. En zal je beter begrijpen waarom wij op deze website ook onze andere werkmethodes met de B❒X presenteren: Hack your B❒X  en de intensieve reguliere B❒X sessies. .

Start!

        

Busy! 

     

Engaged!

      

Actie!

Ja, ik durf het . Ik begin eraan.

 1. stappen zijn eenvoudig:
  Stop hieronder de B❒X Mini Mobile Journey in je boodschappentas.
  Druk op 'Naar de Learning Shop' en reken af.
  Je ontvangt ook automatisch een factuur.
  Let wel: het e-mail adres waarmee je afrekent moet je wel gebruiken bij de registratie in de App.
  Na ontvangst van je betaling wordt je Mini Mobile B❒X Journey actief na 24 uur.
  Simpel toch?
  En voor we het vergeten: je krijgt er gratis een persoonlijke coach via WhatsApp bij!
 2.  
Ik wil toch nog meer informatie over de Mini Mobile B❒X Journey!

Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde Let's meet & connect!

LEERQUOTES


Wens je af en toe quotes en interessante links te ontvangen over EQ-drivers, blended en embedded leren, free tools en interessante algemene weetjes over L&D?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze leerquotes. Kort, krachtig en die komen alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen didactisch en neurowetenschappelijk leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Want kennis is één zaak, deze durven gebruiken en daadwerkelijk omzetten in vaardigheden een heel andere. We focussen op vaardigheden, attitude en gedrag, gedreven en bekrachtigd door emotionele intelligentie!

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.